Wie is de mol? seizoen 21

Wie is de mol? is een tv-spel waarin 10 deelnemers zoveel mogelijk geld moeten verdienen voor de pot. Echter is er een saboteur in hun midden: de mol. Aan de overige 9 deelnemers de taak uit te vinden wie de mol is.

Wie is de mol? 21 is vanaf 2 januari 2021 elke zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO 1. Het 21e seizoen wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken.

Patrick Martens zoekt naar de Mol

Mollen met Martens - deel 3

In de derde aflevering van Mollen met Martens verdenkt Patrick vooral Lakshmi en Renée Fokker. Waarom? Kijk het hier onder terug.

Lees meer 

Mollen met Martens - deel 2

Tijdens de tweede aflevering van Mollen met Martens is Patrick ervan overtuigd dat de mol een vrouw is. Speciale verdenkingen zijn voor Marije Knevel. Hieronder lees je waarom!

Lees meer 

Mollen met Martens - deel 1

Speciaal voor TVgids.nl vlogt presentator en Wie is de Mol?-veteraan Partick Martens elke week over zijn zoektocht naar de mol! Hieronder wat hem opviel in aflevering 1. "Joshua lacht hier heel verdacht."

Lees meer

Mollen met Martens - kickoff

In zijn eerste video voor TVgids.nl laat Patrick zijn ligt schijnen op de kandidaten. Wie is er bij voorbaat al verdacht? En wie is eigenlijk te lief om te mol te zijn? Of is dat dan juist weer verdacht? 

Lees meer

Over Wie is de Mol?

Presentatie

Rik van de Westelaken

Startdatum

Zaterdag 2 januari 2021

Deelnemers

Splinter Chabot, Charlotte Nijs, Remco Veldhuis, Renée Fokker, Joshua Nolet, Marije Knevel, Erik de Zwart, Roxanna ‘Rocky’ Hehakaija, Florentijn Hofman en Lakshmi

Afvallers

Remco Veldhuis (1)

Deelnemers Wie is de Mol? 2021

De deelnemers aan seizoen 21 van Wie is de Mol? zijn schrijver en programmamaker Splinter Chabot, journalist Charlotte Nijs, cabaretier Remco Veldhuis, actrice Renée Fokker, Chef’Special-zanger Joshua Nolet, journalist Marije Knevel, radiomaker Erik de Zwart, voetballer Roxanna ‘Rocky’ Hehakaija, kunstenaar Florentijn Hofman en zangeres Lakshmi. 

Lees meer