GTST neemt ook afscheid van Cecilia Adorée

Televizier logo

Geplaatst op 2 Maart om 8:53

Soap

Toedeloe Tiffy

Het vertrek van Ferry Doedens heeft ook gevolgen voor zijn GTST-collega Cecilia Adorée. Hun personages Tiffy en Lucas verdwijnen beiden uit de soapserie. 

Actrice Cecilia Adorée (29) bevestigt op Instagram dat haar tijd in Meerdijk er definitief op zit. 

Wereldreis

In de serie staat haar personage Tiffy Koster op het punt om een wereldreis te maken, samen met Lucas en hun zoontje Wolf. Het stel is van plan pas terug te keren als Wolf leerplichtig is, wat nog wel een paar jaar kan duren. 

Nieuwe tijden

Cecilia speelt sinds 2016 de rol van de wat zweverige journaliste Tiffy. Ze begon in Nieuwe tijdende spin-off van GTST die zich afspeelde in een Utrechts studentenhuis waar Lucas ineens opdook. Tiffy en Lucas hadden direct een klik en die bleef ook toen Tiffy naar Meerdijk kwam omdat ze ontdekt had dat haar biologische vader Anton Bouwhuis (Joep Sertons) is.

Bijrol

Tiffy's rol in GTST is relatief beperkt gebleven. Ze speelde zelden de hoofdrol in grote verhaallijnen, haar meest memorabele wapenfeit is de zwangerschap van Wolf en 'huwelijk' met Lucas. Verder vervulde ze voornamelijk een bijrol en bood ze als vriendin van iedereen een luisterend oor of een ontspannend lesje yoga. Ook haar spirituele new age levensstijl was vaak een bron van humor. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cecilia Adorée (@ceciliaadoree)

Cecilia's laatste keer GTST is te zien op dinsdag 9 maart.