TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
“We hebben het met heel veel plezier gemaakt. We ontmoeten ontzettend interessante mensen en proeven heel, heel veel lekkers”, zo vertelde Yvette van Boven over dit derde seizoen van De Streken van Van Boven. Dat geldt ook zeker voor deze vierde aflevering, waarin ze samen met haar hondje Hughie de Nederlandse snackbarcultuur beter leert kennen.
De kroket en frikandel pronken al heel lang boven in de lijst van favoriete snackbarsnacks, maar wat valt er nog meer te genieten? Van Boven spreekt met ervaringsdeskundigen die haar alles over de gefrituurde snacks kunnen vertellen. Natuurlijk krijgt ze ook wat bijzonders voorgeschoteld: de ervaren kok waagt zich aan een huisgemaakte kaassoufflé. Het eten van deze delicatesse blijk absoluut geen straf.
Make Up Your Mind: Deze BN'ers dompelden zich onder in de wereld van drag met Songfestival-tintje
12:01Shownieuws strikt ABBA-icoon Björn Ulvaeus voor spraakmakend interview
11:41Cornald Maas getroffen door kwaadaardige vorm van chronische kanker
11:26Anouk laat van zich horen bij VI: 'Ik moet kaarten verkopen'
11:07RTL geeft Gerard Joling bedenktijd voor vervolg Only Joling