Dit zijn de juryleden van Holland’s got talent

Geplaatst op 14 Augustus, 11:50

Nieuw seizoen van de talentenshow

Op 29 augustus start alweer het elfde seizoen van Holland’s got talent. Welke juryleden te zien zijn in de populaire talentenshow, lees je hieronder.

Ali B

Vlak voor de opnames werd bekend dat Ali B is opgetrommeld om de jury te komen versterken. Hij is de vervanger van Dan Karaty, die in de Verenigde Staten woont en door het coronavirus niet naar Nederland kan reizen. 

"Ik vind het jammer dat Dan er niet bij kan zijn, maar ik kijk er erg naar uit om aan Holland's Got Talent mee te werken", zegt Ali B in een persbericht van RTL. "De afwisseling van zoveel verschillende mensen met uiteenlopende talenten maakt het programma juist zo leuk."

Ali B is geen vreemde meer in talentenshows. De rapper was eerder jurylid in X-factor en draait al zo’n zes seizoenen mee in The voice of Holland.

Overige juryleden 

De overige juryleden van dit seizoen zijn Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Zij zullen samen met Ali B oog in oog staan met poppenspelers, een jonge illusioniste, een zanger die zijn debuut maakt en twee tieners die zich aan een moderne dans wagen.

Voor Groothuizen is het alweer de vierde keer dat ze in het panel plaatsneemt. Janzen is vanaf seizoen 6 te zien in de talentenshow en voor De Leeuw is het de tweede keer dat hij de meest excentrieke prestaties mag beoordelen. Ook presentator Humberto Tan is voor de tweede keer van de partij.

Herman den Blijker helpt getroffen horeca in Crisis in de tent

Maatregelen

Door het coronavirus ziet het komende seizoen er iets anders uit dan de kijkers gewend zijn. Zo zal er tijdens de audities geen publiek in de zaal zitten. Toeschouwers kunnen de optredens vanuit andere zalen volgen en zijn via videoschermen wel achter de jury te zien in de uitzending. Daarnaast zitten ook de juryleden wat verder uit elkaar, om de kans op besmetting te minimaliseren.

Holland’s go talent is vanaf zaterdag 29 augustus te zien om 20.00 uur bij RTL 4.