Toon meer

Over NLZIET

De streamingdienst NLZIET is een bijzondere samenwerking tussen de Nederlandse publieke en commerciële zenders. De concurrenten NPO, RTL en Talpa bieden er hun tv-programma's aan, zodat je ze op één plek terug kunt kijken.

Aanbod 

Op het video on demand-gedeelte van NLZIET vind je niet alleen een indrukwekkend archief van programma's van de publieke omroep, maar ook talloze series, soaps, films, realityshows en lifestyleprogramma's die zijn uitgezonden door RTL en Talpa.

Kosten

Je kunt je abonneren via www.nlziet.nl. Deze streamingdienst geeft de gebruiker twee opties: een maandelijks opzegbaar abonnement en een jaarabonnement.

Bij het afsluiten van een maandelijks opzegbaar abonnement kijk je de eerste 14 dagen gratis naar NLZiet. Daarna betaal je 8,95 euro voor het reguliere maandtarief. Het NLZiet Extra-abonnement kost 10,95 euro per maand.

De kosten voor een jaarabonnement liggen op 95,40 euro voor NLZiet en 119,40 euro voor NLZiet Extra. Dit is dus een voordeel van 11 en 9 procent. Let wel op: beide opties van het jaarabonnement dienen vooruitbetaald te worden en zijn niet tussentijds opzegbaar.