Televisie
De Keuringsdienst van Waarde vist naar vissaus
Judith Regeling
  ·  Waar in Nederland en andere Europese landen zout door het eten gaat, is in de Zuidoost-Aziatische keuken vissaus als smaakversterker onmisbaar. Het gebruik ervan gaat al terug tot de oudheid: al in de Romeinse tijd was het een populair ingrediënt. In de schappen van de supermarkten zijn tegenwoordig verschillende soorten en smaken vissaus te vinden. Sommige daarvan bevatten alleen vis en zout, aan andere worden kruiden en specerijen toegevoegd.
Keuringsdienst van Waarde
De Keuringsdienst van Waarde gaat in deze aflevering op ontdekkingstocht naar de achtergrond van vissaus. Bijvoorbeeld om uit te zoeken welke vissoorten als basis worden gebruikt, maar ook om te vragen waarom er soms maar een heel klein beetje vis in het brouwsel zit en vooral hoe vissaus eigenlijk gemaakt wordt.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsJe ziet het zesde en zevende seizoen van de hitserie Murdoch Mysteries bij BBC First
Er zijn van die series die nooit gaan vervelen en Murdoch Mysteries is er zo eentje. BBC First zendt daarom het zesde en zevende seizoen van de historische misdaadserie uit.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 09:45Spannend moment breekt aan in De Bondgenoten: wie moet er nu naar huis?
09:24GTST-kijkers krijgen hoop: keert deze 'Muller' terug naar Meerdijk?
08:45De TV van gisteren: Kijkers maken gehakt van Deze Week in de Reclame
06:47Vanavond op TV: Liefde voor het landgoed, De Verraders, Valkyrie
20:36Martine van Os kondigt nieuw seizoen We Zijn Er Bijna aan