Janny had veel lol met André van Duin

Televizier logo

Geplaatst op 4 Augustus om 12:02

Amusement

Voor nieuw programma

De opnames voor het nieuwe programma Denkend aan Holland waren heel plezierig voor Janny van der Heijden. Dat doet ze uit de doeken in een interview.

Janny zat samen met André van Duin in een bootje om door diverse wateren in Nederland te varen. Ze voeren in totaal vier routes door Nederland. De twee kennen elkaar natuurlijk al van Heel Holland Bakt.

Janny kan niet varen

De publiciste en presentatrice had het niet alleen gezellig met André, maar hij was ook nog eens een functionele toevoeging. "Ik weet niet of je de promo gezien hebt, maar ik kan dus niet varen. Rechte stukken lukken me wel, maar zo'n ding aan wal leggen: daar begin ik niet aan. Dat laat ik liever over aan iemand met meer ervaring en André kan heel goed varen", zo zegt ze tegenover NU.nl.

Niet gescript

Denkend aan Holland is volgens Janny redelijk spontaan. "Het is niet gescript, wat we beiden heel fijn vonden. We wisten waar we naartoe gingen, maar dat was het dan ook. Dat maakt het programma heel ontspannen."

Het was overigens niet alleen maar lachen, gieren en brullen. "We hebben vooral leuke dingen gedaan met mooi weer, maar we hebben ook plensbuien gehad op de fiets", aldus de 64-jarige Janny.

Het programma Denkend aan Holland is te zien bij Omroep MAX vanaf 5 augustus op NPO 1.