TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Lekker, die guacamole om de nacho’s in te dippen, maar erg duurzaam is het niet: de dip is gemaakt met avocado. Voor de avocadoteelt zijn duizenden liters water nodig, daarnaast moeten voor de aanleg van plantages bossen gekapt worden. Daarom gaan Sosha Duysker en Anna Gimbrère in Restaurant van de Toekomst op zoek naar een alternatief.
Gimbrère komt uit bij spirulina, een voedzame alg. “Die smaakt nergens naar”, verklapte ze al op NPO Klassiek. Sterrenchef Marleen Brouwer maakt er een guacamole van voor jurylid en 24Kitchen-presentatrice Laura de Grave. Hopelijk vindt ze deze versie net zo lekker als het origineel. Ze krijgt er een burrito bij geserveerd en ook die moet duurzaam zijn. Het wordt daarom geen maïstortilla, maar eentje van krekelmeel.
De politieserie Alpha 00 met Sallie Harmsen heeft eindelijk een startdatum
15:19Wanneer is de finale van Expeditie Robinson 2025 te zien?
14:50Deze BN'ers zitten volgens jullie in de pakken van The Masked Singer 2025
13:20Je kunt je nu opgeven voor Beauty & the Geek seizoen 2
12:53Marco Borsato reageert voor het eerst op vrijspraak: 'Hoop door te kunnen gaan met mijn leven'