TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Lekker, die guacamole om de nacho’s in te dippen, maar erg duurzaam is het niet: de dip is gemaakt met avocado. Voor de avocadoteelt zijn duizenden liters water nodig, daarnaast moeten voor de aanleg van plantages bossen gekapt worden. Daarom gaan Sosha Duysker en Anna Gimbrère in Restaurant van de Toekomst op zoek naar een alternatief.
Gimbrère komt uit bij spirulina, een voedzame alg. “Die smaakt nergens naar”, verklapte ze al op NPO Klassiek. Sterrenchef Marleen Brouwer maakt er een guacamole van voor jurylid en 24Kitchen-presentatrice Laura de Grave. Hopelijk vindt ze deze versie net zo lekker als het origineel. Ze krijgt er een burrito bij geserveerd en ook die moet duurzaam zijn. Het wordt daarom geen maïstortilla, maar eentje van krekelmeel.
Make Up Your Mind: Deze BN'ers dompelden zich onder in de wereld van drag met Songfestival-tintje
12:01Shownieuws strikt ABBA-icoon Björn Ulvaeus voor spraakmakend interview
11:41Cornald Maas getroffen door kwaadaardige vorm van chronische kanker
11:26Anouk laat van zich horen bij VI: 'Ik moet kaarten verkopen'
11:07RTL geeft Gerard Joling bedenktijd voor vervolg Only Joling