TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Lekker, die guacamole om de nacho’s in te dippen, maar erg duurzaam is het niet: de dip is gemaakt met avocado. Voor de avocadoteelt zijn duizenden liters water nodig, daarnaast moeten voor de aanleg van plantages bossen gekapt worden. Daarom gaan Sosha Duysker en Anna Gimbrère in Restaurant van de Toekomst op zoek naar een alternatief.
Gimbrère komt uit bij spirulina, een voedzame alg. “Die smaakt nergens naar”, verklapte ze al op NPO Klassiek. Sterrenchef Marleen Brouwer maakt er een guacamole van voor jurylid en 24Kitchen-presentatrice Laura de Grave. Hopelijk vindt ze deze versie net zo lekker als het origineel. Ze krijgt er een burrito bij geserveerd en ook die moet duurzaam zijn. Het wordt daarom geen maïstortilla, maar eentje van krekelmeel.
Partnerbijdrage
Resort van Dick uit komend seizoen B&B Vol Liefde getroffen door brand
10:21B&B Vol Liefde-deelnemer Ben overleden
09:47Video: Overleeft iemand het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen niet?
09:37'Beau van Erven Dorens presenteert nieuw programma The Box'
09:05Video: Noa Vahle krijgt Job Knoester stil in De Oranjezomer: ‘Kap met het vergelijken’