Op1 schuift nieuw duo naar voren op dinsdag

Geplaatst op 7 Juli, 9:30

De tv van 7 juli 2020

Kijkers van Op1 zien vanavond twee nieuwe gezichten aan de tafel op NPO 1. Ook is Astrid Joosten terug met de S.P.E.L.-show en op NPO 2 confronteert Evi Hanssen een zogeheten groomer. Dit zijn de tv-tips van dinsdag 7 juli 2020.

EO zet Kefah en Margje op 1 

De EO neemt in Op1 nog steeds de dinsdagavonduitzending voor zijn rekening, maar doet dat wel met een nieuw duo. Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana hebben deze zomer tijd voor vakantie en andere projecten. Hun vervangers zijn Kefah Allush en Margje Fikse.

Op1 zie je om 22:20 uur op NPO 1. Lees hier meer over Kefah en Margje.

Evi Hanssen confronteert vieze oude man

Als en oudere man zich op internet jonge voordoet om in contact te komen met een jong meisje, dan heet dat grooming. In de docuserie Help, mijn borsten staan online neemt Evi Hanssen het fenomeen vanavond onder de loep. Ook gaat ze zelf het web op en confronteert ze een vieze oude man met zijn gedrag.

Help, mijn borsten staan online zie je om 22:10 uur op NPO 3. Lees hier meer over deze aflevering. 

Astrid gaat weer spellen met sterren

Een beetje goed kunnen spellen is belangrijk. Althans, wel als je ver wilt komen in De S.P.E.L-show, de tv-quiz van Astrid Joosten. Vanavond start er een nieuw seizoen waarin opnieuw BN’ers het opnemen tegen het publiek. Hoe is de letterkennis van Ellie Lust en Najib Amhali?

De S.P.E.L-show zie je vanavond om 21:25 uur op NPO 1 

Geen aflevering van de favoriete programma missen? Download dan de gratis TVgids.nl-app en stel alerts in wanneer je favoriete serie start.