TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
De beste toekomstbestendige nasi, dat is de inzet van Restaurant van de Toekomst. Hierin geven presentatoren Anna Gimbrère en Sosha Duysker met hulp van chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë bekende gerechten een duurzame twist. In het geval van de nasi betekent dat kweekvlees, een spiegelei van plantaardige producten en een rijstvervanger uit Senegal.
Gimbrère vindt het belangrijk dat mensen bewuster gaan koken. "Ons huidige dieet is niet houdbaar voor de planeet", vertelt ze. En dat geldt vooral voor al het vlees dat we eten. "Het kost erg veel land en water om alle dieren te voeden. Dat land kunnen we beter gebruiken voor plantaardige voeding. Daarmee lossen we niet alleen een deel van het klimaatprobleem op, maar ook het wereldwijde voedseltekort."
De startdatum van het nieuwe seizoen St. Willebrord: Het Mirakel Van Brabant is bekend!
11:30De Dutch Grand Prix 2025 (Formule 1) is voor iedereen gratis te zien op tv
11:17'BNNVARA werkt aan grote nieuwe improvisatieshow'
10:24Startdatum nieuwe documentaireserie Tygo Gernandt bekend
10:10Dit zijn de zeven gekwalificeerden van de Televizier-Ring Impact 2025