TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
De beste toekomstbestendige nasi, dat is de inzet van Restaurant van de Toekomst. Hierin geven presentatoren Anna Gimbrère en Sosha Duysker met hulp van chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë bekende gerechten een duurzame twist. In het geval van de nasi betekent dat kweekvlees, een spiegelei van plantaardige producten en een rijstvervanger uit Senegal.
Gimbrère vindt het belangrijk dat mensen bewuster gaan koken. "Ons huidige dieet is niet houdbaar voor de planeet", vertelt ze. En dat geldt vooral voor al het vlees dat we eten. "Het kost erg veel land en water om alle dieren te voeden. Dat land kunnen we beter gebruiken voor plantaardige voeding. Daarmee lossen we niet alleen een deel van het klimaatprobleem op, maar ook het wereldwijde voedseltekort."
Giel de Winter heeft goed nieuws voor de fans van Het Jachtseizoen: Most Wanted
13:12Video: Familie Jelies overspoeld met reacties na eerste aflevering Jelies & Gnodde: Grote Gezinnen Emigereren
13:00RTL laat William Rutten en Humberto Tan in verwarring achter: 'Een groot mysterie'
10:42De aanmeldingen stromen binnen voor het nieuwe seizoen van The Voice of Holland
10:30Robert uit De Bondgenoten is helemaal klaar met de nieuwkomers: 'Imbecielen'