Nu & Straks op 24Kitchen

Primetime

Over 24Kitchen

24Kitchen is een Nederlands televisiekanaal dat zich richt op het thema eten en alles daar omheen. De zender begon in 2011 met uitzenden. 24Kitchen richt zich vooral op moderne mannen en vrouwen met interesse in eten en koken.

Internationaal

De van oorsprong Nederlandse zender is inmiddels ook te ontvangen in Bulgarije, Portugal, Turkije, Servië en Slovenië. 24Kitchen is een van de best bekeken themakanalen in Nederland.

Bekende titels 

Bekende televisieprogramma’s van 24Kitchen zijn De makkelijke maaltijd, Grenzeloos koken, Jamie’s 15-minute meals en Rudolph’s bakery.

Alles over de tv gids

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A = Actualiteit

S = Sport

L = Live

H = Herhaling

  = Nederlandse ondertiteling