Nu & Straks op Crime + Investigation

Primetime

Over Crime + Investigation

Crime + Investigation is een Amerikaanse televisiezender die de duistere kanten van het leven onderzoekt en belicht. Zo zijn er veel waargebeurde verhalen te zien.

Moord en misdaad

De verhalen uit de misdaad zijn vaak inspiratie voor fictieseries, maar bij Crime + Investigation zie je ook de waargebeurde versies. Je maakt er kennis met politiearchieven, misdaadlaboratoria en rechtbanken. Om nog maar te zwijgen over de beruchtste moordenaars en de criminele onderwereld.

Bekende titels

Bekende titels van Crime + Investigation zijn Babies behind bars, Crime stories, Homicide hunter, Surviving R. Kelly en What the killer did next.

Alles over de tv gids

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A = Actualiteit

S = Sport

L = Live

H = Herhaling

  = Nederlandse ondertiteling