Nu & Straks op ONS

Primetime

Over ONS

ONS is een Nederlands televisiekanaal dat werd opgericht in 2006. De zender begon onder de naam NostalgieNet, maar vanaf 2015 werd dit ONS.

Nostalgische beelden

Het kanaal richt zich op een ouder publiek en zendt beeldmateriaal van de jaren veertig tot en met de jaren tachtig uit. Elke maand staat een ander thema centraal bij ONS. Zo kun je er thema’s als molens, spoorwegen en Nederlands-Indië vinden.

Bekende titels

Bekende titels van ONS zijn onder andere Bij ONS aan tafel, Een bijzonder jaar, Mijn nostalgisch Nederland, Nederland toen, Ontdek je plekje, Retourtje toen en Spoor door het verleden.

Alles over de tv gids

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A = Actualiteit

S = Sport

L = Live

H = Herhaling

  = Nederlandse ondertiteling