Nu & Straks op SBS 6

Primetime

Over SBS 6

SBS 6 is een van de vier commerciële zenders van Talpa TV. Het is een Nederlandse familiezender met veel amusement, nieuws en films. 

Profilering van SBS 6

SBS 6 is qua bereik na NPO 1 en RTL 4 de derde zender van Nederland. Op SBS 6 zie je programma’s met een emotionele lading, amusement, infotainment, speelfilms en dramaseries.

Titels van SBS 6

Bekende programma’s op SBS 6 zijn Hart van Nederland, Shownieuws, Chateau Meiland, Paleis voor een prikkie, Wegmisbruikers, Mr. Frank Visser doet uitspraak, De grote tuinverbouwing, Waar is de Mol, Lingo, Lachen om homevideo’s en Man Bijt hond. Sinds John de Mol de eigenaar is van SBS 6 is een aantal van de programma’s die door zijn productiehuis Talpa zijn bedacht en gemaakt, verhuisd van RTL 4 naar SBS 6. Dan gaat het om onder meer Dance Dance Dance, Miljoenenjacht, The Voice of Holland en Superkids.

Sport op SBS 6

De UEFA Champions League is vanaf de zomer 2020 te zien bij SBS 6.

Presentatoren SBS 6

Bekende presentatoren van SBS 6 zijn Jan Versteegh, Linda de Mol, Wendy van Dijk, Johnny de Mol, Airen Mylene, Jandino Asporaat, Jeroen van der Boom, Leonie ter Braak, Viktor Brand, Patty Brard, Evelien de Bruijn, Nicolette van Dam, Dennis van der Geest, Lodewijk Hoekstra, Kim Lian van der Meij en Andre van der Toorn.

Talpa Network

Sinds 2017 maakt SBS 6 deel uit van Talpa Network, het multimediabedrijf van John de Mol. In de tv-tak van dit bedrijf bevinden zich ook de zenders Net5, Veronica en SBS 9.

SBS 6 bestaat sinds 28 augustus 1995.

Alles over de tv gids

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A = Actualiteit

S = Sport

L = Live

H = Herhaling

  = Nederlandse ondertiteling