×

Met NLZIET kijk je precies hoe jij wilt naar je favoriete programma’s

Fijne tip!

NLZIET

Kijk wat, wanneer, waar én hoe je wil met NLZIET! Met de streamingdienst kun je volledig op jouw manier de leukste shows live, terug- en vooruitkijken. Dit kan op meerdere apparaten tegelijk, waar je ook bent binnen de EU.

Nu & Straks op NET 5

Primetime

Over NET 5

Net 5 is een van de vier commerciële zenders van Talpa TV. Het is een Nederlandse zender met een vrouwelijk profiel en veel aandacht voor lifestyle, reality, films en series.

LINDA. & Net 5

Net 5 staat sinds 2018 onder leiding van Linda de Mol en Jildou van der Bijl, beiden zijn er creatief directeur. Hun doelstelling is om Net 5 in te lijven binnen het vrouwenmerk LINDA., waar De Mol en Van der Bijl ook de scepter zwaaien.

Merel Westrik en Olcay Gulsen

In de zomer van 2019 stapte journalist Merel Westrik over van RTL Nieuws naar Net 5. Ze presenteerde er in 2020 Ladies Night, een talkshow met en over vrouwen. Ook Olcay Gulsen is sinds 2020 te zien bij Net5. Ze maakte er onder meer een programma over huiselijk geweld.

Series en Australië op Net 5

Net 5 scoort al jaren stabiel met de Amerikaanse ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. Het nieuwe Station 19 en The Rookie en het aloude NCIS zie je ook bij de vrouwenzender. Programma’s uit Australië vallen ook in de smaak bij de Net 5-kijkers blijkt uit het uitzenden van House rules Australië, Het blok Australië, My kitchen rules en Masterchef Australië.

Grenzeloos verliefd

Een Nederlandse productie van Net 5 is Grenzeloos Verliefd. De reeks volgt Nederlanders met een buitenlandse geliefde.

Net 5 bestaat sinds 1 maart 1999.

Alles over de tv gids

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A = Actualiteit

S = Sport

L = Live

H = Herhaling

  = Nederlandse ondertiteling