Nu & Straks op BBC First

Primetime

Over BBC First

Bij BBC First zie je de mooiste en beste Britse tv-series. De zender is de thuisbasis van kwaliteitsdrama zoals Downton Abbey en The Last Kingdom.  

Nederlands ondertiteld

BBC First valt onder BBC Worldwide en is sinds 2015 in Nederland te bekijken. De programmering van BBC First is voor de Nederlandse versie speciaal aangepast. Zo zie je alle series met Nederlandse ondertiteling. BBC First is beschikbaar via alle kabelaanbieders. Kijk hier voor een overzicht.

Bekende titels

Bekende series bij BBC First zijn verder onder meer We hunt togetherMiss Marple, Home en Talking Heads.

Alles over de tv gids

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A = Actualiteit

S = Sport

L = Live

H = Herhaling

  = Nederlandse ondertiteling