Gouden Televizier-Ring 2021

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing van 2021 is in volle gang. Stem op jouw favoriet en wie weet win je zelf ook nog een leuke prijs!

Gouden Televizier-Ring

De vier kwalificatierondes zitten erop, de wildcards zijn uitgedeeld en dus kan er opnieuw gestemd worden. Welk televisieprogramma was jouw absolute favoriet van het afgelopen jaar? Wie verdient die Gouden Televizier-Ring, de belangrijkste televisieprijs van Nederland?

Stem nu, klik hier!

 

Publieksprijs

De Televizier-Ring is een publieksprijs en dat betekent dat jij bepaalt welk programma ermee vandoor gaat. Eerder kon je tijdens kwalificatierondes stemmen en de organisatie deelde wildcards uit. Daardoor ontstond een prachtige top 25. Maar nu gaan alle tellers weer op nul en mag je opnieuw meebeslissen! Doe je dat, dan bedanken we je natuurlijk voor je tijd met kans op prachtige prijzen waaronder staatsloten, cadeaubonnen, bordspellen, koptelefoons en cinebars

Alle categorieën

Tijdens deze grote nominatieronde stem je op je favoriete televisieprogramma, maar daarnaast ook op je favoriete presentator, presentatrice, acteur/actrice, talent en natuurlijk op lievelings online-videoserie. Daarnaast hebben we nog de speciale verkiezing voor het favoriete jeugdprogramma

Stem nu, klik hier!

 

Tussenstanden

En de eerste tussenstanden zijn bekend! Alles is nog mogelijk, maar het is wel heel leuk om te zien wie er op dit moment op kop liggen.  

Bekijk de tussenstanden bij Televizier!

 

Gouden Televizier-Ring Gala

Stemmen kan tot en met maandag 20 september, 8:00 precies. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat Avrotros op 14 oktober 2021 uitzendt op NPO1, live vanuit Carré.

De Ring op social media

Wil je het hele jaar door goed op de hoogte blijven van nieuws rondom de Gouden Televizier-Ring Verkiezing? Volg Televizier dan op Facebook, Instagram, Twitter of YouTube.