Gouden Televizier-Ring 2022

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 is misschien pas net geweest, maar de voorbereidingen voor de hopelijk net zo spetterende editie in 2022 zijn al in volle gang. Wat zeggen we: de eerste programma's hebben zich al gekwalificeerd om deel te nemen aan de grote nominatieronde van 2022.

Eerste kwalificatieronde

In deze eerste kwalificatieronde kon er gestemd worden op programma’s die minimaal twee keer zijn uitgezonden tussen 1 augustus 2021 en 31 oktober 2021. Het publiek liet massaal van zich horen, maar voor welke programma’s gingen zij?

Dat zijn *tromgeroffel*

  • 100 Dagen In Je Hoofd (VPRO)
  • Boerderij van Dorst (BNNVARA)
  • Chansons (BNNVARA)
  • De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt (Videoland)
  • Jachtseizoen (SBS6) 

Dat betekent dus dat je sowieso op één van deze programma's kan stemmen in de grote nominatieronde die deze zomer plaatsvindt. Uit welke programma's de concurrentie bestaat, wordt later bekend.

Gouden Televizier-Ring 2021

We kijken nog altijd met een grote lach terug op het Gouden Televizier-Ring 2021. Het feest is gefeest, de uitzending was spectaculair en er keken weer heel veel mensen naar live tv.

Lees hier in ons liveblog van het Gouden Televizier-Ring Gala wat er op de avond zelf allemaal gebeurd is of klik hier voor het overzicht van al het nieuws: de winnaars, de video's, de foto's vanaf de Rode Loper.

De Ring op social media

Wil je het hele jaar door goed op de hoogte blijven van nieuws rondom de Gouden Televizier-Ring Verkiezing? Volg Televizier dan op Facebook, Instagram, Twitter of YouTube.

Laatste nieuws