Ik vertrek

Het AVROTROS-programma Ik vertrek volgt Nederlanders die hun geluk gaan beproeven in het buitenland. Het nieuwe seizoen start op vrijdag 27 november 2020. Ik vertrek zie je elke vrijdag om 20:30 uur op NPO 1.

Deelnemers Ik Vertrek 2020

Richard en Aadje
Richard en Aadje verruilen met hun pitbull Joey en buldog Charles Naaldwijk voor de Spaanse badplaats Calpe. In een riante villa van 1000m2 willen ze een B&B in de stijl van Versailles starten.

Familie Mensing
Jean Paul en Rosalie eten het liefst elke dag pizza of pasta en elk jaar is Italië hun vaste vakantiebestemming. De blijdschap is dan ook groot als ze met hun kinderen Aras en Isabella naar Umbrië vertrekken. Hier hebben ze een vervallen pand met een flink stuk grond gekocht.

Ronald en Janine
Ronald en Janine komen op vakantie tot de conclusie dat ze niet blij zijn met het leven dat ze tot dan toe leiden. Ze zeggen hun baan op en vertrekken naar de Vogezen in Frankrijk waar ze een gedateerde chambres d’hôtes hebben gekocht.

Brigitte en Laurens
Na een mislukt avontuur in Frankrijk, treffen we Brigitte en Laurens in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt – als het goed is - in Spanje!

Emmy en Rutger
Emmy wil al haar hele leven in een kasteel wonen. In het Franse Douzillac heeft Emmy een chateau gekocht om er een chambres d’hôtes met minicamping te beginnen. Dat haar man Rutger voorlopig niet mee wil verhuizen, staat Emmy’s plannen niet in de weg.