Nu & Straks op ONS

Primetime

Over ONS

ONS is een Nederlands televisiekanaal dat werd opgericht in 2006. De zender begon onder de naam NostalgieNet, maar vanaf 2015 werd dit ONS.

Nostalgische beelden

Het kanaal richt zich op een ouder publiek en zendt beeldmateriaal van de jaren veertig tot en met de jaren tachtig uit. Elke maand staat een ander thema centraal bij ONS. Zo kun je er thema’s als molens, spoorwegen en Nederlands-Indië vinden.

Bekende titels

Bekende titels van ONS zijn onder andere Bij ONS aan tafel, Een bijzonder jaar, Mijn nostalgisch Nederland, Nederland toen, Ontdek je plekje, Retourtje toen en Spoor door het verleden.

Primetime, in de avond op tv

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!