×

Tussenstand kwalificatieronde Televizier-Ring Online-videoserie 2024

Wie verdient die felbegeerde prijs?

Televizier-Ring Online-videoserie 2023
Over een week sluit de stembus voor de kwalificatieronde van de Televizier-Ring Online-videoserie 2024. Bekijk snel welke series er nu aan kop gaan en stem mee op jouw favoriet!

Nu & Straks op Veronica/Disney XD

Primetime

Over Veronica/Disney XD

Veronica is een van de vier commerciële zenders van Talpa TV. Het is een Nederlandse zender met een mannelijk profiel. Er is bij Veronica veel aandacht voor sport, films en actie. 

Eigendom Veronica

Veronica kent als tv-zender een lange geschiedenis. Begonnen in 1973 als publieke omroep en sinds 1995 op eigen benen als commerciële zender. Via een aantal omzwervingen en naamsveranderingen is de zender sinds juli 2017 volledig van Talpa TV.

Programma's Veronica

Populaire titels van Veronica zijn Veronica inside, de voetbaltalkshow met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, realityprogramma Border security en sportprogramma's zoals Glory kickboxing, UEFA Champions League, UEFA Europa League en UFC.

Sport op Veronica

Veronica profileert zich als een sport- en filmzender. Ook zijn er Amerikaanse series en reality te zien. Veronica heeft de uitzendrechten van Glory Kickboxing. 

Disney XD

Disney XD is een zender vol tekenfilms en deelt het kanaal met Veronica. Van 6:00 uur 's morgens tot 18:00 uur 's avonds zendt Disney XD Nederlands gesproken series uit zoals What's with Andy, Totally spies en Pokémon

Primetime, in de avond op tv

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!