Postcode Loterij Miljoenenjacht

Wat was het weer spannend afgelopen zondagavond! Kijk hieronder de laatste aflevering terug.

Speel het kofferspel nu zelf online!

Het spannende kofferspel van Postcode Loterij Miljoenenjacht speel je dit seizoen ook thuis! Met het nieuwe Miljoenenjachtspel speel je online gratis mee voor prachtige prijzen.

Lees snel verder

Linda de Mol is er klaar voor 

Het spannendste spel van de Nederlandse tv keert terug voor een nieuw seizoen. Linda de Mol staat de kandidaten bij in hun jacht op maar liefst 5 miljoen euro. Wel ziet Postcode Loterij Miljoenenjacht er dit seizoen door de coronacrisis nét iets anders uit....

Lees snel verder

Wat zijn de grootste geldbedragen ooit gewonnen op de Nederlandse tv?

Snel geld verdienen kan soms in een spel-of quizshow op televisie. Soms zitten er een paar heel aardige (geld)winnaars tussen. Wij maakten een overzicht voor je van de grootste winnaars.

Lees meer

Jij kunt ook winnen!

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van de 10 populairste programma's waarin je een mooie som geld kan winnen.

Lees snel verder

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht

Programma

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Uitzending

Elke zondag om 20:00 uur bij SBS6

Terugkijken

Via Kijk.nl

Vijf miljoen euro

In het programma maken vijfhonderd kandidaten kans om een bedrag van € 5.000.000,- te winnen. Hiervoor moeten zij vragen beantwoorden, waarbij tijdens enkele voorrondes grote aantallen kandidaten afvallen. De uiteindelijke finalist kan bij het koffertjesspel een geldbedrag van maximaal € 5.000.000,- winnen, net als de thuiswinnaar die door Winston Gerschtanowitz wordt bezocht.

Miljoenenjacht

Miljoenenjacht is een spelprogramma van de Postcode Loterij en wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Voorheen was het programma bij de TROS te zien op Nederland 2, later op Talpa, daarna van 2007 tot 2019 bij RTL 4 en vanaf het najaar van 2019 bij SBS6.

Advertisement