Nu & Straks op BBC First

Primetime

Over BBC First

Bij BBC First zie je de mooiste en beste Britse tv-series. De zender is de thuisbasis van kwaliteitsdrama zoals Downton Abbey en The Last Kingdom.  

Nederlands ondertiteld

BBC First valt onder BBC Worldwide en is sinds 2015 in Nederland te bekijken. De programmering van BBC First is voor de Nederlandse versie speciaal aangepast. Zo zie je alle series met Nederlandse ondertiteling. BBC First is beschikbaar via alle kabelaanbieders. Kijk hier voor een overzicht.

Bekende titels

Bekende series bij BBC First zijn verder onder meer We hunt togetherMiss Marple, Home en Talking Heads.

Primetime, in de avond op tv

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!