Over SBS 6

SBS 6 is een van de vier commerciële zenders van Talpa TV. Het is een Nederlandse familiezender met veel amusement, nieuws en films. 

Profilering van SBS 6

SBS 6 is qua bereik na NPO 1 en RTL 4 de derde zender van Nederland. Op SBS 6 zie je programma’s met een emotionele lading, amusement, infotainment, speelfilms en dramaseries.

Titels van SBS 6

Bekende programma’s op SBS 6 zijn Hart van Nederland, Shownieuws, Chateau Meiland, Paleis voor een prikkie, Wegmisbruikers, Mr. Frank Visser doet uitspraak, De grote tuinverbouwing, Waar is de Mol, Lingo, Lachen om homevideo’s en Man Bijt hond. Sinds John de Mol de eigenaar is van SBS 6 is een aantal van de programma’s die door zijn productiehuis Talpa zijn bedacht en gemaakt, verhuisd van RTL 4 naar SBS 6. Dan gaat het om onder meer Dance Dance Dance, Miljoenenjacht, The Voice of Holland en Superkids.

Sport op SBS 6

De UEFA Champions League is vanaf de zomer 2020 te zien bij SBS 6.

Presentatoren SBS 6

Bekende presentatoren van SBS 6 zijn Jan Versteegh, Linda de Mol, Wendy van Dijk, Johnny de Mol, Airen Mylene, Jandino Asporaat, Jeroen van der Boom, Leonie ter Braak, Viktor Brand, Patty Brard, Evelien de Bruijn, Nicolette van Dam, Dennis van der Geest, Lodewijk Hoekstra, Kim Lian van der Meij en Andre van der Toorn.

Talpa Network

Sinds 2017 maakt SBS 6 deel uit van Talpa Network, het multimediabedrijf van John de Mol. In de tv-tak van dit bedrijf bevinden zich ook de zenders Net5, Veronica en SBS 9.

SBS 6 bestaat sinds 28 augustus 1995.

Primetime, in de avond op tv

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!