Nu & Straks op National Geographic

Primetime

Over National Geographic

National Geographic is een Amerikaanse zender die vooral documentaires en televisieprogramma’s over natuur, historie en wetenschap uitzendt.

Achtergronden van over de hele wereld

National Geographic brengt de schoonheid van de planeet dichterbij, maar laat ook zien wat er niet goed gaat in de wereld. Zo ben je bij deze zender aan het juiste adres voor de mooiste natuurdocumentaires, maar kun je een uur later zien hoe een vliegtuigramp is ontstaan.

Bekende titels

Bekende televisieprogramma’s van National Geographic zijn onder anderen Air crash investigation, Locked up abroad, Megafactories, The dog whisperer en The incredible Dr. Pol.

Primetime, in de avond op tv

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!