Over RTL 8

RTL 8 is een van de vier zenders van RTL Nederland, onderdeel van de Luxemburgse RTL Group.

Vrouwenzender RTL 8

RTL 8 heeft een vrouwelijk profiel en noemt zichzelf een ‘vrouwenzender’. In de programmering is RTL 8 echter ook een kinderzender, aangezien er tot en met 17:00 uur alleen kinderprogramma’s te zien zijn.

Soaps, series en films op RTL 8

De avondprogrammering kenmerkt zich met veel soaps, series en films met een romantisch of dramatisch karakter. Een groot deel van de programma’s is eerder uitgezonden bij RTL 4 of RTL 5.

RTL 8 bestaat sinds 2007.

Primetime, in de avond op tv

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!