Over Discovery

Discovery is een Amerikaanse televisiezender die populairwetenschappelijke programma’s uitzendt. Bij Discovery draait het allemaal om de wereld om ons heen en Discovery brengt deze wereld graag wacht dichterbij.

Uitbreiding

Discovery begon in 1985 met uitzenden, toen nog voor ongeveer 156.000 abonnees. In 1989 werd het netwerk in Groot-Brittannië gelanceerd, waarna de Britse variant in verschillende Europese landen werd uitgezonden, uiteraard met ondertiteling. Ook de Nederlandse ondertiteling volgde later.

Bekende titels

Bekende televisieprogramma’s van Discovery zijn onder andere Deadliest catch, Dirty jobs, MythBusters, Ultimate survival en La ink.

Primetime, in de avond op tv

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!