Over SBS 9

SBS 9 is een van de vier commerciële zenders van Talpa TV. Het is een Nederlandse zender met een vrouwelijk profiel en veel aandacht voor series, reality en films. Daarnaast zendt SBS 9 veel herhalingen van SBS 6, Net 5 en soms ook van Veronica uit.

Vierde zender

In 2013 werd bekend dat SBS Broadcasting met een vierde zender wilde komen: SBS 9. Vanaf 2015 startte SBS 9 met uitzenden. Het motto van de zender werd ‘Je komt ze tegen op SBS 9’.

Bekende programma's

Op SBS 9 kijk je naar titels als VTwonen, Overspel in de liefde, Dokters, Achter gesloten deuren, Castle en Beschuldigd. Dit zijn regelmatig herhalingen van andere Talpa-zenders.

Primetime, in de avond op tv

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!