Heel Holland bakt 

In Heel Holland bakt gaat Omroep MAX op zoek naar de beste thuisbakker van Nederland. Presentator André van Duin ontvangt bij aanvang 10 thuisbakkers in een grote tent en elke week moet er eentje naar huis. De taarten worden wekelijks beoordeeld door professioneel smulpapen Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden. Hier op TVgids.nl vind je wekelijks de leukste updates!

Dit moet je weten over Robèrt van Beckhoven

Zeg je Heel Holland bakt, zeg je Robèrt van Beckhoven. De goedlachse bakker en patissier is al vanaf aflevering één te zien in het programma van Omroep MAX. Wat doet de Brabander (59) zoal nog meer?

Lees meer

Dit wist je nog niet over Janny van der Heijden

Janny van der Heijden is al seizoenen lang een van de vaste gezichten van Heel holland bakt. Maar wat doet het vriendelijke, doch kritische jurylid zoal buiten de baktent?

Lees meer

Kritiek op Doorbakken vanwege malle gezichtsmaskers

Dinsdag was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Doorbakken te zien. Het napraatprogramma van Heel Holland bakt kreeg nogal wat kritiek te verduren om de getroffen coronamaatregelen.

Lees meer

Mis niks op TV, download nu de gratis TVgids.nl-app

Over Heel Holland bakt

Startdatum

zondag 27 december 2020

Seizoen

8

Presentatie

André van Duin

Juryleden

Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven

Genre

Kookprogramma

Twitter

@heelhollandbakt

Omroep

MAX

Nieuw seizoen Heel Holland bakt

Het achtste seizoen van Heel Holland bakt gaat op zondag 27 december van start bij NPO 1. Bakkers klaar? Bakken maar! Bekijk hier de trailer van het nieuwe seizoen:

In tijden van corona

Heel Holland bakt werd middenin de coronacrisis opgenomen, waardoor de makers her en der wat aanpassingen moesten doen. Benieuwd hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Lees snel verder.

Lees meer

Vorige winnaars

Een achtste seizoen betekent maar liefst 7 oud-winnaars van Heel Holland bakt. TVgids.nl zocht uit hoe het de beste thuisbakkers van toen nu vergaat.

Lees snel verder