Canvas

MTV

VICE tv

00:40
Slutever

Slutever

Karley ontmoet de leden van de transgendergemeenschap die een discussie willen openen over transseksualiteit, onder wie trans-icoon en opleider Buck Angel.

 
01:05
Slutever

Slutever

Karley vraagt zich af of haar seksleven beter wordt door er geld in te investeren.

 
01:30
Slutever

Slutever

Karley hangt rond met een groep ecoseksuelen die geloven dat seks met de aarde onze planeet kan redden.

 
01:55
Slutever

Slutever

Karley praat met camgirls om uit te zoeken of webcamseks de toekomst is van entertainment voor volwassenen.

 
02:20
VICE

VICE

VICE interviewt verschoppelingen van de Fundamentalist Latter-Day Saints Church, verkent Mauritaanse vetmestkampen op het platteland en bezoekt de privewolkenkrabbers en de sloppen van Mumbai.

 
02:50
VICE

VICE

VICE onderzoekt hoe door China's BNP-fixatie "vraag en aanbod" leidde tot "bouw nu, verkoop later" en verdiept zich dan in de situatie in Egypte na de Arabische lente.

 
03:20
Weediquette

Weediquette

Krishna reist naar Congo en ontmoet de mbuti-pygmeeën, vrouwelijke dealers en boeren in rebellengebieden die allemaal wiet roken en verkopen om zo hun kostje bij elkaar te verdienen.

 
04:10
Bong Appetit

Bong Appetit

Abdullah nodigt barbecuelegende Kevin Bludso uit lappen varkensvlees van met cannabis gevoerde varkens te barbecueën en ze in te smeren met een geïnfuseerde barbequesaus.

 
04:35
Bong Appetit

Bong Appetit

Abdullah organiseert een Thais etentje met chef Louis Tikaram die een groene curry maakt met zes cannabis-infusies, CBD rijstepap en plakrijst met terpeenrijke mango.

 

Primetime